JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS arrow Informatii despre voluntariat arrow Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat
Thursday, 21 June 2018
Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat PDF Imprimare E-mail

Misiunea Retelei Nationale a Centrelor de Voluntariat din Romania (RNCV) este de a promova si dezvolta voluntariatul in Romania, prin unificarea si sporirea capacitatii centrelor de voluntariat membre de a mobiliza comunitatea in vederea solutionarii problemelor acesteia.

Viziunea RNCV este sa functioneze ca o structura organizata la nivel national, care sa unifice si sa armonizeze eforturile centrelor de voluntariat membre si sa stimuleze implicarea factorilor de decizie in dezvoltarea voluntariatului in Romania.

Directiile de activitate si dezvoltare ale RNCV:

(1) Dezvoltarea centrelor de voluntariat: elaborarea unui set de standarde de dezvoltare organizationala, utilizarea unui set de instrumente de lucru cu voluntarii si organizatiile/institutiile care implica voluntari, elaborarea unei baze de date pentru managementul voluntarilor, schimburi de experienta si practici in lucrul cu voluntarii la nivel national si international.

(2) Consolidarea Reţelei Naţionale a Centrelor de Voluntariat din Romānia: adoptarea si promovarea unei identitati a Retelei, stimularea colaborarii intre membri, mentinerea unor evidente comune privind activitatea de voluntariat, derularea de activitati comune.


 
< Precedent   Urmator >