JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS arrow Parteneri arrow Inspectoratul de Politie Judetean
Thursday, 19 July 2018
Inspectoratul de Politie Judetean PDF Imprimare E-mail

Sprijin în organizarea şi susţinerea evenimentelor publice precum Săptămâna Naţională a Voluntariatului şi Gala Voluntarului, contribuţie semnificativă în premii pentru voluntari. Parteneriatul cu Poliţia Constanţa a contribuit şi la dezvoltarea unor anchete sociale în comunitate de către instituţia parteneră, voluntarii CENTRAS Constanţa participând la completarea de chestionare pentru cetăţeni pe tema rolului instituţiei Poliţiei în viziunea cetăţenilor. 
POLIŢIA ROMÂNĂ face parte din MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR şi este instituţia specializată a statului, care exercită atribuţii privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea si descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, in condiţiile legii.

Activitatea POLIŢIEI ROMÂNE constituie serviciu public, specializat şi se realizează în interesul persoanei, al comunităţii, precum şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii.

În îndeplinirea misiunilor care îi revin, POLIŢIA ROMÂNĂ cooperează cu instituţiile statului şi colaborează cu asociaţiile şi organizaţiile neguvernamentale, precum şi cu persoanele fizice şi juridice, în limitele legii.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului 
Constanţa este parte integrantă a POLIŢIEI ROMÂNE şi se subordonează Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pagina web: ct.politiaromana.ro/ro/

 


 
< Precedent   Urmator >