JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Wednesday, 18 July 2018
Caravana Urmeaza Voluntarii! PDF Imprimare E-mail

 

PROIECTUL

CARAVANA „URMEAZĂ VOLUNTARII!”

 

Centrul de Voluntariat Constanţa, departament al Centrului Regional de Resurse pentru ONG- CENTRAS Constanţa, în parteneriat cu Pro Vobis- Centrul Naţional de Voluntariat Cluj-Napoca desfăşoară în lunile Septembrie–Octombrie  2009 un proiect numit ”Caravana Urmeaza Voluntarii!”, prin care 14 centre de voluntariat din ţară vor realiza acţiuni de voluntariat cu sprijinul tinerilor din comunităţile în care trăiesc, pentru a rezolva probleme specifice cu care se confruntă acestea. Scopul proiectului este de a promova voluntariatul la nivel naţional şi local  prin acţiuni concrete şi de impact  care să implice un număr cât mai mare de voluntari şi ceţăţeni ai comunităţilor prin care trece caravana.

CENTRAS Constanţa va realiza în cadrul acestui proiect o LUDOTECĂ în cadrul şcolii din comuna rurală Independenţa, dat fiind faptul că aici învaţă un număr mare de elevi de toate vârstele, cu multe probleme sociale, cu risc de abandon şcolar din cauza sărăciei şi a distanţei mari până la şcoală, nu există un psiholog, şi nici un loc special amenajat în care copiii să-şi petreacă timpul liber de 2-3 ore până la sosirea  microbuzului cu care fac naveta. Date fiind aceste condiţii, se impune amenajarea unui loc de petrecere a timpului liber în care copiii sau tinerii să se joace sau să-şi facă temele.

Pentru aceasta solicităm sprijinul în  colectarea de cărţi, mobilier, jocuri pentru copii şi tineri şi jucării până la data  de 30 septembrie 2009.

În data  de 7 octombrie 2009, când trece caravana voluntarilor prin Constanţa, vă invităm să ne fiţi alături la activitatea de amenajare şi dotare a Ludotecii din comuna Independenţa.

 

 Va mulţumim!

 

Pentru mai multe informatii, puteţi contacta:

Mihaela CARUŢASU

Tel. 0741312816  sau 0241522012 


 
< Precedent