JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Thursday, 19 July 2018
Mos Craciun la pediatrie PDF Imprimare E-mail

Mos Craciun la pediatrie!

Thursday, 16 December 2010 | 0 Comentarii » Observator 

Jurnal de Constanta

Copiii internaţi în spital îl vor primi pe Moş Crăciun


Vineri, 17 decembrie, copiii internaţi în Secţia Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (SCJU) vor avea bucuria de a-l primi pe Moş Crăciun. Asociaţia Copiilor şi Tinerilor cu Diabet „Sweet Land“,  împreună cu Asociaţia Studenţilor Medicinişti şi a Tinerilor Medici din Constanţa, Societatea Studenţească de Chirurgie, CENTRAS şi Şcoala post-liceală sanitară „Cantacuzino“ vor face demersuri pentru a face posibilă această surpriză. Înainte ca micuţii să primească daruri de la Moş Crăciun, va avea loc un spectacol realizat de studenţi.

 

Cadouri pentru copilaşii internaţi la Pediatrie Cuget Liber

Copiii internaţi în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa au fost vizitaţi, vineri dimineaţă, de Moş Crăciun. Bătrânelul a venit cu ajutoare, şi anume voluntarii de la CENTRAS, studenţii din Asociaţia Studenţilor Medicinişti şi a Tinerilor Medici Constanţa, elevi de la Şcoala post-liceală Sanitară „Cantacuzino” şi membrii Asociaţiei Copiilor şi Tinerilor cu Diabet „Sweet Land”. Deşi suferinzi, copilaşii nu s-au dat în lături de la a-i arăta Moşului ce poezii şi cântecele ştiu; în schimb,

au fost răsplătiţi cu dulciuri şi jucării, pe acordurile line ale colindelor cântate de medicinişti. „Au fost pregătite 110 cadouri, cu dulciuri şi jucării adunate de la sponsori şi dăruite de voluntari.

Spre bucuria noastră, copiii cu diabet au înţeles ce înseamnă să trăieşti cu boala şi acum ies din cadrul asociaţiei şi vor să-i ajute şi pe alţii”, ne-a spus Rodica Simionescu, reprezentant „Sweet Land”. Sorina Telehoiu, psiholog la Şcoala „Cantacuzino”, a adăugat: „Elevii şi studenţii s-au mobilizat şi, în spiritul sărbătorilor, au vrut să le ofere o bucurie copiilor bolnavi”.


 
< Precedent   Urmator >