JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Thursday, 19 July 2018
Revista presei Saptamana prevenirii criminalitatii PDF Imprimare E-mail

 

 

REPLICA – 26.09.2011

"Săptămâna prevenirii criminalităţii", marcată la Constanţa

Local26 sep 2011

Poliţia Română va derula la nivel naţional, în perioada 26-30 septembrie, cea de-a şasea ediţie a evenimentului Săptămâna prevenirii criminalităţii. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de General al Poliţiei Române (IGPR), în toate judeţele din ţară, printre care şi Constanţa, se vor desfăşura activităţi structurate pe domenii de prevenire, în fiecare zi fiind abordat un domeniu distinct de activitate. Astfel, ziua de luni, 26 septembrie, este destinată prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului. Marţi, poliţiştii vor organiza activităţi de instruire pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, iar miercuri vor fi desfăşurate activităţi dedicate prevenirii victimizării minorilor, în afara instituţiilor de învăţământ, parcuri, muzee, cluburi sportive, săli de spectacole, mall-uri. Ziua de miercuri este destinată siguranţei rutiere. Prin colaborarea dintre structurile de analiză şi prevenire a criminalităţii, ordine publică şi poliţie rutieră, anul acesta se urmăreşte sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa prevenirii criminalităţii şi la necesitatea adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale.

Laurenţiu RADU

 

TELEGRAF - 26 SEPTEMBRIE 2011

Săptămâna prevenirii criminalităţii

 

Florin CICAL (florin.cical@telegrafonline.ro)

 

Poliţia Română va derula, în perioada 26 - 30 septembrie, la nivel naţional, cea de-a şasea ediţie a proiectului „Săptămâna prevenirii criminalităţii“. Reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) spun că în toate judeţele din ţară se vor desfăşura activităţi structurate pe domenii de prevenire, în fiecare zi fiind abordat un domeniu distinct de activitate. Organizatorii acestui program spun că luni, 26 septembrie, activităţile vor viza prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, marţi poliţiştii vor organiza activităţi de instruire antiinfracţională şi antivictimală pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, miercuri vor fi desfăşurate activităţi dedicate prevenirii victimizării minorilor, în afara instituţiilor de învăţământ, parcuri, muzee, cluburi sportive, săli de spectacole, iar vineri activităţile se vor concentra asupra siguranţei rutiere.

 

 

 

 

JURNALUL DE CONSTANŢA – 26.09.2011

„Săptămâna prevenirii criminalităţii“, lansată la Constanţa


Poliana Barabanciuc Căpitan

În ziua de 26 septembrie 2011, ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a avut loc conferinţa de presă pentru lansarea evenimentului intitulat „Săptămâna prevenirii criminalităţii“, ce se desfăşoară la nivel naţional, aflat în acest an la cea de a VI-a ediţie.

La activitate au participat comisarul-şef Adrian Rapotan, adjunctul şefului IPJ, comisarul-şef Emilian Pîrvu, şeful Poliţiei Municipiului Constanţa,  poliţişti de la Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi de la Serviciul Rutier Constanţa. Demersul a fost susţinut şi de reprezentanţi din cadrul instituţiilor şi organizaţiilor cu care se colaborează, respectiv Instituţia Prefectului – Judeţul Constanţa, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanţa, Centrul de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Constanţa, Centrul de voluntariat CENTRAS Constanţa şi Organizaţia „Salvaţi Copiii“.

Pe parcursul evenimentului au fost prezentate activităţile desfăşurate în ediţiile anterioare de către poliţiştii constănţeni şi Planul acţiunilor ce vor fi derulate, în perioada 26 – 30.09.2011, la nivelul judeţului Constanţa.

Agenda campaniei

Potrivit agendei, în ziua de 26.09.2011, având ca temă „Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului“, secţiile de poliţie au desfăşurat acţiuni de prevenire a furturilor din locuinţe şi a furturilor din autoturisme, în zona Casei de Cultură, Piaţa Tomis II, Piaţa Unirii, Piaţa Griviţei, Piaţa Km 4-5, în imobilele situate pe aleea Mărgăritarelor, aleea Hortensiei, strada Cpt. D. Eugeniu, pe strada Cişmelei şi în zona centrelor comerciale de pe raza de competenţă.

Marţi, 27.09.2011, este ziua destinată „Prevenirii delincvenţei juvenile“. Cu această ocazie, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Constanţa şi poliţişti din cadrul Secţiei 1 vor desfăşura o activitate de prevenire a delincvenţei juvenile la Şcoala Generală nr. 6 „Nicolae Titulescu“, între orele 12.00- 13.00, iar secţiile de poliţie vor derula activităţi în unităţile de învăţământ de pe raza de competenţă. De această dată vor fi dezbătute aspecte referitoare la noţiunea de delincvenţă juvenilă, răspunderea penală a minorilor şi consecinţele săvârşirii de infracţiuni.

Elevii, vizaţi de poliţişti

În vederea „Prevenirii victimizării minorilor“, poliţiştii constănţeni, în colaborare cu Organizaţia „Salvaţi Copiii“ şi Centrul de voluntariat CENTRAS Constanţa, vor desfăşura activităţi, în ziua de 28.09.2011, în zona Parcului Tăbăcărie, între orele 11.00-13.00. Tinerii vor fi informaţi referitor la necesitatea adoptării măsurilor de autoprotecţie, pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor. Astfel de activităţi se vor derula şi în celelalte parcuri din municipiul Constanţa de către lucrătorii secţiilor de poliţie. În ziua de 29.09.2011, poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul Poliţiei Hârşova vor organiza o întâlnire cu tema „Prevenirea tâlhăriilor“ în piaţa orăşenească din localitate, între orele 11.00-12.00, la care vor participa funcţionari din cadrul administraţiei locale, preşedinţi ai asociaţiilor de proprietari, cadre didactice şi membri ai comunităţii. Poliţiştii din cadrul secţiilor de poliţie vor desfăşura activităţi pentru prevenirea tâlhăriilor în pieţe şi în zona centrelor comerciale de pe raza municipiului Constanţa. Ziua de vineri este dedicată „Informării şi educaţiei rutiere“. Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu reprezentanţi ai Serviciului Rutier Constanţa, Compartimentul de Informare şi Educaţie Rutieră, vor desfăşura o întâlnire cu elevii Şcolii Generale nr. 8, între orele 12.00-13.00, care vor fi informaţi cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi consecinţele încălcării acestora.

Activităţi similare sunt organizate în Mangalia, Medgidia, Hârşova, Băneasa, Cernavodă, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Neptun, Costineşti şi în staţiunea Mamaia, de către poliţiştii constănţeni, inclusiv în localităţile arondate.

 

 

ZIUA DE CONSTANŢA – 26.09.2011

 

„Săptămâna prevenirii criminalităţii" a fost lansată la Constanţa

 

Luni, 26 Septembrie 2011 | 18:40:51
Inspectoratul de Politie Constanta
Print

Tag-uri: Comunicate de presa Inspectoratul de Politie Constanta „Săptămâna prevenirii criminalităţii" a fost lansată la Constanţa
(20)

În ziua de 26 septembrie 2011, ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a avut loc conferinţa de presă pentru lansarea evenimentului intitulat „Săptămâna prevenirii criminalităţii", ce se desfăşoară la nivel naţional, aflat în acest an la cea de a VI-a ediţie.

La activitate au participat domnul comisar şef Rapotan Adrian, Adjunctul Şefului Inspectoratului, domnul comisar şef Pîrvu Emilian, şeful Poliţiei Municipiului Constanţa, poliţişti de la Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi de la Serviciul Rutier Coinstanţa.

Demersul a fost susţinut şi de reprezentanţi din cadrul instituţiilor şi organizaţiilor cu care se colaborează, respectiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanţa, Centrul de Evaluare Prevenire şi Consiliere Antidrog Constanţa, Centrul de voluntariat CENTRAS Constanţa şi Organizaţia Salvaţi Copiii.

Pe parcursul derulării evenimentului au fost prezentate activităţile derulate în ediţiile anterioare de către poliţiştii constănţeni şi Planul acţiunilor ce vor fi derulate, în perioada 26.09 - 30.09.2011, la nivelul judeţului Constanţa.

Astfel, în ziua de 26.09.2011, având ca temă „Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului", Secţiile de Poliţie vor desfăşura acţiuni de prevenire a furturilor din locuinţe şi a furturilor din autoturisme, în zona Casei de Cultură, Piaţa Tomis 2, Piaţa Unirii, Piaţa Griviţei, Piaţa km 4-5, în imobilele situate pe Aleea Mărgăritarelor, Aleea Hortensiei, Strada Cpt.D.Eugeniu, pe Strada Cişmelei şi în zona centrelor comerciale de pe raza de competenţă.

Marţi, 27.09.2011, este ziua destinată, „Prevenirii delincvenţei juvenile". Cu această ocazie, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Constanţa şi poliţişti din cadrul Secţiei 1 vor desfăşura o activitate de prevenire a delincvenţei juvenile la Şcoala Generală nr. 6 "Nicolae Titulescu", între orele 12.00- 13.00, iar Secţiile de Poliţie vor derula activităţi în unităţile de învăţământ de pe raza de competenţă. De această dată vor fi dezbătute aspecte referitoare la noţiunea de delincvenţă juvenilă, răspunderea penală a minorilor şi consecinţele săvârşirii de infracţiuni.

În vederea „Prevenirii victimizării minorilor", poliţiştii constănţeni în colaborare cu Organizaţia Salvaţi Copiii şi Centrul de voluntariat - CENTRAS Constanţa vor desfăşura activităţi, în ziua de 28.09.2011, în zona Parcului Tăbăcărie, între orele 11.00-13.00. Tinerii vor fi informaţi referitor la necesitatea adoptării măsurilor de autoprotecţie, pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor. Astfel de activităţi se vor derula şi în celelalte parcuri din municipiul Constanţa de către Secţiile de Poliţie.

În ziua de 29.09.2011, poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Hârşova vor organiza o întâlnire cu tema „Prevenirea tâlhăriilor" în piaţa orăşenescă din localitate, între orele 11.00-12.00, la care vor participa funcţionari din cadrul administraţiei locale, preşedinţi ai asociaţiilor de proprietari, cadre didactice şi membrii comunităţii. Poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie vor desfăşura activităţi pentru prevenirea tâlhăriilor în pieţe şi în zona centrelor comerciale de pe raza municipiului Constanţa.

Ziua de vineri este dedicată, "Informării şi educaţiei rutiere". Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii în colaborare cu reprezentaţi ai Serviciului Rutier Constanţa, Compartimentul de Informare şi Educaţie Rutieră vor desfăşura o întâlnire cu elevii Şcolii Generale nr.8, între orele 12.00-13.00. Elevii vor fi informaţi cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi referitor la consecinţele încălcării acestora.

Activităţi similare sunt organizate în Mangalia, Medgidia, Hârşova, Băneasa, Cernavodă, Murfatlar, Năvodari, Negru-Vodă, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Neptun, Costineşti şi în Staţiunea Mamaia, de către poliţiştii constănţeni, inclusiv în localităţile arondate.

 

 

 

OBSERVATOR DE CONSTANŢA 27.09.2011

 

“Saptamana prevenirii criminalitatii”, la debut

Tuesday, 27 September 2011 | 0 Comentarii »


Sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a gazduit, ieri, conferinta de presa pentru lansarea evenimentului intitulat „Saptamana prevenirii criminalitatii”, actiune care se desfasoara la nivel national, aflata in acest an la cea de a VI-a editie. Demersul a fost sustinut si de reprezentanti din cadrul institutiilor si organizatiilor cu care se colaboreaza, respectiv Institutia Prefectului-Judetul Constanta, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanta, Centrul de Evaluare Prevenire si Consiliere Antidrog Constanta, Centrul de voluntariat CENTRAS Constanta si Organizatia Salvati Copiii.

In prima zi a evenimentului, Sectiile de Politie au desfasurat actiuni de prevenire a furturilor din locuinte si a furturilor din autoturisme, in zona Casei de Cultura, Piata Tomis 2, Piata Unirii, Piata Grivitei, Piata km 4-5, in imobilele situate pe Aleea Margaritarelor, Aleea Hortensiei, strada Cpt.D.Eugeniu, pe strada Cismelei si in zona centrelor comerciale de pe raza de competenta.

 

TELEGRAF 27.09.2011

Marti, 27 Septembrie 2011

Săptămâna prevenirii criminalităţii

Florin CICAL (florin.cical@telegrafonline.ro)

 

 Vezi galeria de imagini a acestui articol


Timp de o săptămână, poliţiştii constănţeni vor efectua mai multe multe acţiuni de prevenire la nivelul întregului judeţ. Acţiunea oamenilor legii este integrată în cadrul programului naţional „Săptămâna prevenirii criminalităţii“ şi este sprijinită de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanţa, Centrul de Evaluare Prevenire şi Consiliere Antidrog Constanţa, Centrul de voluntariat CENTRAS Constanţa şi Organizaţia Salvaţi Copiii. Ieri, poliţiştii au desfăşurat acţiuni de prevenire a furturilor din locuinţe şi a furturilor din autoturisme, ziua de astăzi este destinată „Prevenirii delincvenţei juvenile“, miercuri, împreună cu Organizaţia Salvaţi Copiii şi CENTRAS vor desfăşura activităţi pentru „Prevenirea victimizării minorilor“, iar joi poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Hârşova vor organiza o întâlnire cu tema „Prevenirea tâlhăriilor“ în piaţa orăşenească din localitate. Ultima acţiune va avea loc vineri şi este dedicată „Informării şi educaţiei rutiere“.

 

 

REPLICA 27.09.2011

Ediţia VI

IPJ Constanţa a lansat "Săptămâna prevenirii criminalităţii"

Local27 sep 2011

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a găzduit ieri conferinţa de presă pentru lansarea evenimentului intitulat Săptămâna prevenirii criminalităţii, ce se desfăşoară la nivel naţional, aflat în acest an la cea de a VI-a ediţie. La activitate au participat comisarul şef Adrian Rapotan, adjunct al şefului IPJ, comisarul şef Emilian Pîrvu, şefulPoliţiei Municipiului Constanţa, poliţişti de la Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi de la Serviciul Rutier Coinstanţa. Demersul a fost susţinut şi de reprezentanţi din cadrul instituţiilor şi organizaţiilor cu care se colaborează, respectiv Prefectura Constanţa, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanţa, Centrul de Evaluare Prevenire şi Consiliere Antidrog Constanţa, Centrul de voluntariatCENTRAS Constanţa şi Organizaţia Salvaţi Copiii. Au fost prezentate activităţile derulate în ediţiile anterioare de către poliţiştii constănţeni şi Planul acţiunilor ce vor fi derulate, în perioada 26.09 - 30.09.2011, la nivelul judeţului. Astfel, secţiile de poliţie au derulat ieri acţiuni de prevenire a furturilor din locuinţe şi din auto, în zona Casei de Cultură, Piaţa Tomis 2, Piaţa Unirii, Piaţa Griviţei, Piaţa km 4-5, în imobilele situate pe Aleea Mărgăritarelor, Aleea Hortensiei, Strada Cpt.D.Eugeniu, pe Strada Cişmelei şi în zona centrelor comerciale de pe raza de competenţă.

 

IPJ Constanţa a lansat "Săptămâna prevenirii criminalităţii"

 

CUGET LIBER 27.09.2011

Cum luptă, mai nou, poliţiştii constănţeni cu infracţionalitatea

de Paula SOLOMON

« inapoi

inainte »

Imaginea 1/4

Poliţiştii constănţeni au demarat "Săptămâna prevenirii criminalităţii", un program desfăşurat la nivel naţional, cu scopul conştientizării opiniei publice asupra riscului tot mai crescut de a cădea pradă infractorilor.

Ziua de ieri a fost dedicată "Prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului". Astfel, poliţiştii şi voluntarii le-au vorbit cetăţenilor despre ceea ce trebuie să facă sau să nu facă pentru a nu cădea victime spărgătorilor de locuinţe şi celor de maşini.

Infractori la 11 ani

Îngrijoraţi că vârsta la care infractorii îşi intră în pâine a scăzut dramatic, poliţiştii îşi vor orienta campania spre tineri. Astfel, astăzi şi mâine, abordând temele "Prevenirea delicvenţei juvenile" şi "Prevenirea victimizării minorilor", oamenii legii vor cutreiera şcolile şi liceele constănţene pentru a discuta cu elevii. Vor aborda teme precum delicvenţa juvenilă, răspunderea penală a minorilor şi conse-cinţele săvârşirii infracţiunii.

Statistica confirmă faptul că furturile din locuinţe şi din maşini au devenit deja "preocupări" exclusive ale minorilor. Potrivit comisarului şef Dănuţ Pisică, din totalul de furturi, 80% sunt comise de minori, problema majoră fiind vârsta infractorilor care a scăzut până la 11 ani. Ei sunt folosiţi ca "săgeţi" de cei mai mari, acoperind astfel pionul principal de pe tabla infracţionalităţii.

Minorii sunt încurajaţi de faptul că nu pot face închisoare. Ştiind că nu răspund penal pentru fapta comisă, ei continuă seria furturilor. Minorii care fură din maşini şi din locuinţe sunt trimişi la centrele de internare şi reeducare, dar se pare că, pentru mulţi dintre ei, somnul într-un centru de reeducare este un real confort.

Cum să nu fii tâlhărit

Nici tâlhăriile nu lipsesc de pe lista celor mai numeroase infracţiuni. De aceea, poliţiştii le vor explica con-stănţenilor paşii spre a nu deveni victime şi ce măsuri de autoprotecţie să adopte.

De asemenea, reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa se vor întâlni cu elevii Şcolii nr. 8, unde cei mici vor fi informaţi cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi despre cum vor fi sancţionaţi dacă le încalcă.

Acţiunea pentru prevenirea criminalităţii se derulează, totodată, şi pe raza localităţilor Mangalia, Medgidia, Hârşova, Băneasa, Cernavodă, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol, Eforie şi Neptun.

LIDERUL DE OPINIE 27.09.2011

Infractori minori… spărgători majori

Marți, 27 Septembrie 2011 | Fara Comentarii

             Ziua de Constanta      Miercuri, 14 Septembrie 2011

 

AIESEC Constanta deschide proiectul SMILE FUTURE

 

Joi, 15 septembrie, ora 17:00 in Aula Magna a Universităţii

Ovidius se va desfaşura evenimentul de deschidere al proiectului Smile Future ,organizat de AIESEC Constanta. Acest proiect are ca viziune integrarea tinerilor din centrele de plasament constantene în societate.

Timp de 5 săptămâni, studenţii şi partenerii implicaţi în proiect îi vor ajuta pe copiii din centrele de plasament să îşi formeze o nouă viziune asupra vieţii prin inspirarea acestora să urmeze un liceu respectiv o facultate sau prin deprinderea experienţei necesare obţinerii unui loc de muncă. În acest sens 60 de participanţi din două centre de plasament vor învăţa cum să aibă o atitudine pro-activă faţă de societate prin cunoaşterea de sine şi prin raportarea la societate.

Voluntarii AIESEC, doi voluntari CENTRAS şi doi internaţionali din China şi Germania îi vor ajuta pe participanţi să dobândească mai multă cunoaştere legată de antreprenoriat şi limba engleză. Iniţiativa este susţinuta de D.G.A.S.P.C. Constanţa si Restaurantul Sabroso care au vazut ceva nou si unic in acest proiect. Pentru a atinge obiectivele propuse se vor urmări cinci module bazate pe educaţie non-formală şi terapie prin artă.: Acomodare, Societate, Eu şi Societate, Atitudine şi Micul Afacerist.

Prin acest proiect studenţii din organizaţia nonguvernamentală AIESEC îşi doresc să ofere suport altor tineri cu vârste cuprinse între 10 -14 ani şi 14-18 ani care nu se bucură de sprinijn familial şi financiar şi să le arate calea educaţiei.

 

 

Tineri din centre de plasament, integraţi în societate

Anca-Adina JITARU (anca_adina.jitaru@telegrafonline.ro)

 

 

Reprezentanţii AIESEC Constanţa au lansat, ieri, proiectul „Smile Future”, ce are ca scop integrarea tinerilor din centrele de plasament constănţene în societate. „Timp de cinci săptămâni, studenţii şi partenerii implicaţi în proiect îi vor ajuta pe copiii din centrele de plasament să îşi formeze o nouă viziune asupra vieţii prin inspirarea acestora să urmeze un liceu, respectiv o facultate, sau prin deprinderea experienţei necesare obţinerii unui loc de muncă”, au declarat reprezentanţii AIESEC Constanţa. În acest sens, 60 de participanţi din două centre de plasament vor învăţa cum să aibă o atitudine pro-activă faţă de societate prin cunoaşterea de sine şi prin raportarea la societate. Voluntarii AIESEC, doi voluntari CENTRAS şi doi voluntari din China şi Germania îi vor ajuta pe participanţi să dobândească mai multă cunoaştere legată de antreprenoriat şi limba engleză. Iniţiativa este susţinută de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa şi de un binecunoscut restaurant constănţean. Pentru a se atinge obiectivele propuse se vor urmări cinci module bazate pe educaţie non-formală şi terapie prin artă: „Acomodare”, „Societate”, „Eu şi Societate”, „Atitudine” şi „Micul Afacerist”. „Prin acest proiect, studenţii din organizaţia nonguvernamentală AIESEC îşi doresc să ofere suport altor tineri cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani şi 14 şi 18 ani care nu se bucură de spriijn familial şi financiar şi să le arate calea educaţiei”, au adăugat reprezentanţii AIESESC Constanţa.

 

 


 
< Precedent   Urmator >