JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Wednesday, 18 July 2018
Proiectul SMILE FUTURE-AIESEC PDF Imprimare E-mail

 

 

AIESEC Constanta deschide proiectul SMILE FUTURE

 

  Proiectul Smile Future ,organizat de AIESEC Constanta are ca viziune integrarea tinerilor din centrele de plasament constantene în societate.

Timp de 5 săptămâni, studenţii şi partenerii implicaţi în proiect îi vor ajuta pe copiii din centrele de plasament să îşi formeze o nouă viziune asupra vieţii prin inspirarea acestora să urmeze un liceu respectiv o facultate sau prin deprinderea experienţei necesare obţinerii unui loc de muncă. În acest sens 60 de participanţi din două centre de plasament vor învăţa cum să aibă o atitudine pro-activă faţă de societate prin cunoaşterea de sine şi prin raportarea la societate.

Voluntarii AIESEC, doi voluntari  din cadrul Centrului de Voluntariat CENTRAS Constanta şi doi internaţionali din China şi Germania îi vor ajuta pe participanţi să dobândească mai multă cunoaştere legată de antreprenoriat şi limba engleză. Iniţiativa este susţinuta de D.G.A.S.P.C. Constanţa si Restaurantul Sabroso care au vazut ceva nou si unic in acest proiect. Pentru a atinge obiectivele propuse se vor urmări cinci module bazate pe educaţie non-formală şi terapie prin artă.: Acomodare, Societate, Eu şi Societate, Atitudine şi Micul Afacerist.

Prin acest proiect studenţii din organizaţia nonguvernamentală AIESEC îşi doresc să ofere suport altor tineri cu vârste cuprinse între 10 -14 ani şi 14-18 ani care nu se bucură de sprinijn familial şi financiar şi să le arate calea educaţiei.

Proiectul se va desfasura in perioada 15 septembrie 2011 pana pe data de 7 noiembrie 2011.
Initiativa sustinuta si de Fundatia PACT prin Fondul Comunitar Pontus Euxin

 

 


 
< Precedent   Urmator >