JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Wednesday, 18 July 2018
Turneul Litoral.editia I,sept 2011 PDF Imprimare E-mail

ADS : Stiri Constanta

Prima editie a Trofeului Litoral a fost castigata de sportivii constanteni de la Asociatia Judeteana Constanta a Sportului pentru Persoanele cu Handicap(AJCSPM). Ei au fost urmati in clasament de sportivii din Lugoj si cei din Cluj.

Competitia s-a desfasurat in zilele de 23 si 24 septembrie si a cuprins intreceri sportive la disciplinele: baschet in fotoliu rulant (Cupa Mariana Mihoc), tenis de masa si atletism, sulita si greutate, atat pentru sportivii in fotolii rulante cat si pentru deplasabili.

La eveniment au participat opt cluburi sportive pentru personae cu handicap din Romania: Asociata Club OK Bucuresti, AJCSPH Constanta, APH Sporting Club Galati, Club Sportiv Lugoj, Asociatia Persoanelor cu Disabilitati “Invingatorii”Galati, A.C.S. Siraly S.E.,C.C.S.H., Lamont Cluj Napoca, Clubul Sportiv Arad.

Asociatia din Constanta a cucerit  trofeul , cu 172 de puncte, Lugojul a strans 170 e puncte, iar Clujul-168 de puncte.  “Ne bucuram ca, desi suntem  la inceput, am resuit  sa ancoram la mal de mare Trofeul Litoral,”,a declarat presedintele Ion Gembatanu.

Acest eveniment a fost realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Constanta, Comitetul National Paralimpic Roman, Fundatia pentru Promovarea Sportul Constantean, CENTRAS Constanta-Centrul de voluntariat, S.C. Cleopatra S.R.L., Asociatia Voluntarilor Medgidia, RATC, Neptun TV, S.C. Agro CONEX TRADING S.R.L., Prefectura Constanta, Liceul cu program Sportiv “Nicolae Rotaru” si Asociatia Psihopedagogilor- APP PROCIVITAS Constanta


 
< Precedent   Urmator >