JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Wednesday, 18 July 2018
CITITOR IN BIBLIOTECA VIE PDF Imprimare E-mail

CITITOR IN BIBLIOTECA VIE!

 Saptamana acesta Biblioteca vie-Living Library  isi deschide portile  la Constanta.

In ziua de Sambata, 15.10.2011,  intre orele 16:00 – 20:00, la City Park Mall, va avea loc prima editie a Bibliotecii Vii organizata in Constanta de Centrul Regional de Resurse pentru Organizatii Neguvernamentale - CENTRAS Constanta.

 

  Evenimentul se desfasoara in cadrul  proiectului VOLARE-VOLuntari Activi in Romania si Europa, implementat in perioada aprilie-decembrie 2011 de catre Pro Vobis-Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu Asociatia ART Fusion (Bucuresti) si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin Programul Tineret in Actiune.

Evenimentul se inscrie in seria celor mai importante evenimente ale societatii civile romanesti-ONGFest-Targul Economiei Sociale care se desfasoara la Constanta in perioada 15-16 octombrie 2011 in aceeasi locatie-City Park Mall of  Constanta.

Cui se adreseaza Biblioteca Vie?

TINERILOR CU VARSTA INTRE 14- 30 ANI!

SI NU NUMAI!

INTRAREA ESTE LIBERA !

  Biblioteca vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita - dumneavoastra, ca cititor, puteti imprumuta o carte pentru o perioada limitata de timp (40 minute). Exista insa doua aspecte importante: CARTILE sunt FIINTE UMANE si intra intr-un dialog personal cu cititorul.

Cartile sunt:

 

ONG-ist, Optimista..., Artistul…, Voluntar international…., Ghid-Cum sa imbini voluntariatul si distractia…., Coordonator de voluntari…,   Insulino-dependent…., Voluntar  privat…., Femeia rroma….., ,,Vagabondul vietii mele”…, Mentor voluntar…., Parinte de adolescent cu diabet…., si alte carti pe care le vei gasi daca vei deschide Catalogul de la Biblioteca Vie!

Scopul Bibliotecii vii?

 Biblioteca Vie isi propune sa promoveze respectul pentru drepturile omului si demnitatea umana, sa atraga atentia asupra diversitatii in toate formele ei, sa stimuleze dialogul intre oameni.

Cand se desfasoara Biblioteca Vie?

  Evenimentul se va desfasura la City Park Mall Constanta, in data de 15.10.2011, intre orele 16-20. Mai multe detalii despre aspectele tehnice si administrative ale bibliotecii puteti afla de la persoana noastra de contact: Albu Mirela, coordonator local al evenimentului,e-mail:office@centras-constanta.ro, telefon: 0723.467968.


 
< Precedent   Urmator >