JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Thursday, 21 June 2018
Invitatie Eveniment - SEV Constanta PDF Imprimare E-mail

 

La o cafea, despre Serviciul European de Voluntariat!

pentru informare despre Serviciul European de Voluntariat

 

Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri CENTRAS Constanta în parteneriat cu Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat vă invită să participati în data de duminica, 16.10.2011, ora 13.00, la un eveniment cu si despre voluntari internationali.

Aceasta sesiune va fi sustinuta in cadrul evenimentului ONGFest-Targul Economiei Sociale, care va avea loc la City Park Mall of  Constanta si are drept scop informarea organizatiilor si a tinerilor cu privire la aceasta oportunitate.

 

Evenimentul este destinat atât tinerilor (16-30 ani) care sunt  interesati de oportunitătile de voluntariat internationale, cât si organizatiilor care doresc să se implice în voluntariat international ca organizatii gazdă sau/si ca organizatii de trimitere de voluntari.

Ne dorim ca la sfârsitul evenimentului să se contureze o imagine globală asupra programului SEV (Serviciul European de Voluntariat) astfel încât această oportunitate oferită de programul Tienret în Actiune al Comisiei Europene să fie folosită la maximum de către cei interesati.

Vă rugăm să confirmati prezenta dvs. la eveniment până în data de 10.11.2010 la următoarele coordonate: office@centras-constanta.

 

 

 

###

Serviciul European de Voluntariat – SEV (European Voluntary Service - EVS) este unul dintre cei 5 piloni ai programului Tineret in Actiune. SEV sprijina serviciul de voluntariat transnational al tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani. Stagiile SEV se deruleaza intotdeauna pe baza unui proiect scris si implementat fie de organizatia gazda, fie de cea de trimitere, finantat de agentia nationala din tara.

 

Acest eveniment face parte din proiectul VOLARE – VOLuntari Activi in Romania si Europa, derulat de Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat în perioada aprilie-decembrie 2011 în parteneriat cu asociatia ART Fusion (Bucuresti) si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin programul Tineret în Actiune.

 


 
Urmator >