JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Wednesday, 18 July 2018
Constanta īsi premiaza cei mai merituosi voluntari si programele de voluntariat PDF Imprimare E-mail

http://www.sport13.ro/2011/constanta-isi-premiaza-cei-mai-merituosi-voluntari-si-programele-de-voluntariat/

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri CENTRAS Constanța, prin departamentul Centrului de Voluntariat, organizează, pe  5 decembrie, de la ora 18, la Pavilionul Expozițional, Gala Voluntarilor 2011.

Toate organizațiile neguvernamentale, instituțiile de presă, instituțiile de īnvățămānt și companiile care implică voluntari sau sprijină programe de voluntariat īn județul Constanța au dreptul de a depune nominalizări (cāte una) pentru zece categorii de premii:

1. Organizații neguvernamentale

a. premii individuale pentru voluntari activi:

- voluntarul anului: pentru cel mai activ voluntar dintr-o organizație neguvernamentală (fiecare organizație va nominaliza trei voluntari, pentru locurile unu, doi și trei; pentru voluntarul de pe locul īntāi, va fi completat formularul de aplicație, pentru a putea intra īn competiția pentru titlul de voluntar al anului);

- cel mai activ voluntar junior;

- cel mai activ voluntar senior;

-cel mai creativ voluntar;

- coordonatorul de voluntari al anului: se acordă la propunerea unei organizații celui mai eficient și mai profesionist dintre coordonatorii de voluntari.

Īn acest context, voluntar este considerată orice persoană care se implică īn activitățile organizației sau ale instituției fără a primi o recompensă materială directă, indiferent de natura activității pe care o desfășoară.

b. premii pentru persoane juridice:

- organizația anului, pentru cel mai bun program de voluntariat desfășurat pe parcursul anului 2011.

2. Instituții de īnvățămānt

- instituția de īnvățămānt a anului, pentru cel mai bun program de voluntariat desfășurat pe parcursul anului 2011.

3. Companii

- compania anului, pentru compania care a implementat īn cursul anului 2011 cel mai bun program de voluntariat corporatist.

4. Mass-media

- jurnalistul anului, pentru jurnalistul care a susținut și promovat programe / proiecte de voluntariat īn cursul anului 2011; vor exista două secțiuni: presă scrisă și presă audio – vizuală.

Organizatorii așteaptă nominalizările (cu subiectul Nominalizări Gala Voluntarilor 2011) pānă la 25 noiembrie a.c., ora 16, la adresele de mail dsj@dsjconstanta.ro și mihaela.carutasu@centras-constanta.ro.

Președintele Comisiei de Organizare a Galei Voluntarilor este Mihaela Căruțașu, coordonator suport logistic  CENTRAS, iar vicepreședinte Marian Țuțuianu, consilier DJST Constanța. Premiile constau īn sejururi la munte, destinațiile urmānd a le stabili cāștigătorii.

Marian BOCAI


 
< Precedent   Urmator >