JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Thursday, 21 June 2018
"Funda Umana"-Fundatia "Alaturi de Voi" PDF Imprimare E-mail

Fundatia „Alături de Voi” România organizează în mod traditional evenimentul „Funda Umană – simbol al solidaritătii cu persoanele infectate cu HIV” , în fiecare an, pentru a marca Ziua mondială de luptă  antiSIDA.

Dacă în anii precedenti  se forma o  „funda umană” (compusa din comunitate)– ca gest de solidaritate cu cei care au fost victimele HIV sau care trăiesc cu acest virus, în acest an se va  atrage atentia autoritătilor asupra situatiei extrem de critice în care sunt persoanele cu HIV – care de-a lungul anului în toată tara s-au confruntat cu dese întreruperi de tratament - si asupra consecintelor grave a nealocării de fonduri  pentru programe de prevenire a transmiterii HIV în comunitate.

Numele campaniei sub care va fi organizat evenimentul va fi tot  Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!” având ca punct de întâlnire platoul din zona City Park Mall Constanta.

Descrierea evenimentului din  1 decembrie:

 

Ora 15,30 – se va construi un monument simbolic din cutii de carton, pânză rosie si lumânări;

Ora 16,00 – cei prezenti vor putea aprinde lumânări în memoria celor decedati de SIDA; se vor distribui flyere care vor descrie întreaga situație privind lipsa/întreruperea tratamentului , precum si cererea noastră de solutionare a acestei probleme, cerere care va fi adresată şi în scris în prealabil, reprezentanţilor judeţeni ai autorităţilor cu drept decizional în domeniul sanitar.

Ora 17.00 finalizarea evenimentului, se va elibera perimetrul de manifestare
 
< Precedent   Urmator >