JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Thursday, 21 June 2018
Strangere de haine si jucarii - SNV 2009 PDF Imprimare E-mail

ANUNŢ

Strângere de haine şi jucării în cadrul

Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2009


În perioada 11-17 mai 2009, Centrul Regional de Resurse pentru Organizaţii Neguvernamentale - CENTRAS Constanţa, prin intermediul Departamentului Centrul de Voluntariat, organizează Săptămâna Naţională a Voluntariatului, aflată la cea de-a opta ediţie, având ca finanţator principal Comisia Europeană, prin Programul Tineret în Acţiune.

Această tradiţie a început în Australia în 1943, în SUA în 1974, în Marea Britanie în 1984, iar în România în 2002, fiind sărbătorită în întreaga ţară (iniţiată de Centrul Naţional de Voluntariat ProVobis din Cluj - Napoca).

Săptămâna Naţionala a Voluntariatului are ca scop general promovarea publică a conceptului şi practicii voluntariatului şi obţinerea recunoaşterii valorii voluntariatului prin promovarea activităţilor de voluntariat, a rezultatelor obţinute şi a contribuţiei voluntarilor la soluţionarea problemelor locale.

Cu ocazia Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, CENTRAS – Centrul de Voluntariat Constanţa strânge haine şi jucării pentru a fi donate persoanelor din Centrul Pilot de Servicii Comunitare pentru Persoane cu Handicap şi Formare Profesională Techirghiol.

Obiectele pot fi aduse în perioada 1-15 mai 2009 la sediul CENTRAS – Centrul de Voluntariat Constanţa (Str. Ştefan cel Mare, nr. 63, et. 1, ap. 2 – vezi harta ataşată).

Vă rugăm să diseminaţi acest anunţ tuturor persoanelor care consideraţi că ar putea să contribuie la această acţiune.

Persoană de contact pentru informaţii suplimentare:

Mariana BAZARGIC

Voluntar – organizator

0724562475 / 0241522012

elvismodin@yahoo.com 
< Precedent   Urmator >