JJ Nitro

Centras
Noua Pagina CENTRAS
Thursday, 21 June 2018
Tombola cu ocazia Zilei Internationale a Copilului PDF Imprimare E-mail

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, sărbătorită în fiecare an la data de 1 Iunie, Centrul Regional de Resurse pentru Organizaţii Neguvernamentale - CENTRAS Constanţa, prin intermediul Departamentului Centrul de Voluntariat, în parteneriat cu Palatul Copiilor Constanţa, organizează o tombolă specială, pentru toţi copiii şi tineri Constanţei, dar nu numai.

Participanţii vor avea parte de surprize şi premii pentru fiecare, începând de la jucării pentru cei mici, până la tricouri, insigne şi alte materiale pentru cei mari.

Biletul de participare la tombolă va costa numai 2 RON, iar banii strânşi vor fi folosiţi în activităţile desfăşurate de CENTRAS – Centrul de Voluntariat Constanţa pentru copiii şi tinerii defavorizaţi din Judeţul Constanţa.

Unde?

În incinta Palatului Copiilor Constanţa.

Când?

În data de 9 iunie 2009, începând cu ora 14:00.

Datorită bunei colaborări cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi, implicit cu cadrele didactice, apelăm încă o dată la bunăvoinţa şi dorinţa de implicare a profesorilor constănţeni împreună cu elevii lor în astfel de activităţi. Pentru răsplătirea eforturilor depuse, se vor oferi adeverinţe pentru participarea şi implicarea deosebită în această activitate cadrelor didactice care vor fi prezente la eveniment cu grupuri de elevi care să participe la tombolă, pentru susţinerea cauzei copiilor şi tinerilor defavorizaţi.

Cadrele didactice dornice să ne susţină încă o dată în demersurile noastre pentru persoane defavorizate, sunt rugate să trimită confirmare de participare, însoţită de nume, prenume, instituţia de învăţământ din care provine, la adresa de e-mail andreea.ionascu@centras-constanta.ro, până la data de 7 iunie 2009 inclusiv, pentru realizarea adeverinţelor, care pot fi ridicate în cadrul evenimentului sau după data de 9 iunie 2009 direct de la sediul CENTRAS – Centrul de Voluntariat Constanţa.

 Vă aşteptăm alături de noi!

 

Persoane de contact pentru informaţii suplimentare:

Mariana Bazargic                                               Andreea – Ştefania Ionaşcu

Coordonator Activitate                                      Coordonator de Voluntari

0724562475 / 0241522012                                    0766758561 / 0241522012

                elvismodin@yahoo.com                                     andreea.ionascu@centras-constanta.ro


 
< Precedent   Urmator >